KAFKASSAM – Kafkasya Stratejik Araştırmalar Merkezi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Rus Patriği, Erdoğan’ı kutladı: Halk yeniden size güvendi

Rus Patriği, Erdoğan’ı kutladı: Halk yeniden size güvendi

Kafkassam Editör Kafkassam Editör - - 1 dk okuma süresi
331 0
erdoğan barteleo

Rus Ortodoks Kilisesi Patriği Kirill, yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ı kutlama mesajında bulundu.

Kafkassam’ın kilise basın bürosundan edindiği bilgiye göre Patrik Kiril duygularını şöyle aktardı: “Saygdeğer Zat-i Alileleri Cumhurbaşkanı! Yeniden Cumhurbaşkanı seçilmeniz nedeniyle Sizi samimi kalbimden kutluyorum.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları lider olarak yeniden Size güvendi. Ki bu da Sizin iç ve dış politikadaki faalieytlerinize verilen geniş halk desteğinin bir kanıtı olmakta. Eminim ki zengn devlet hizmeti deneyiminiz, özveri ve vatansever faaliyetleriniz Size, ülkeniz karşısındaki hedeflerin başarılı şekilde yerine getirilmesinde yardımcı olacak.”

Rus Patriği sözlerine şöyle devam etti: “Uluslararası terörizme karşı amansız şekilde mücadeleye devam etmenizle ilgili Sizin isteğinizi takdir ediyorum. Zira uluslararası terörizm tüm insanoğlu için tehlikeli, devletin temelini, asayişi, huzuru ve dünyayı tehdit ediyor.”

Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesinin Rus-Türk ilişkilerinin daha da artırılmasına önemli katlı sağlayacağını vurgulayan Patrik Kirill, Türkiye ve Türk halkına mutluluk, refah, barış ve huzur dolu bir hayat da diledi.
Fuat Safarov

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir